Spomenuli smo kako je „među njima 28-godišnji Darko Tolić, bh. Hrvat iz Stuttgarta, nekoć petogodišnjak izbjeglica iz okolice Doboja, a danas osnivač njemačkog ogranka „Autohtone Hrvatske stranke prava“ koji njemačkim medijima izjavljuje kako želi spriječiti „izumiranje europskih naroda i razmnožavanje neeuropskih naroda““. Osvrt smo završili rečenicom „Čovjek bi pomislio da će ovi ljudi nešto naučiti iz vlastitog izbjegličkog iskustva, da će nešto naučiti iz iskustva koje su im priredile desničarske stranke. Umjesto toga, odlučili su oplemeniti desničarsku scenu Zapada iskustvima balkanskih populizama i nacionalizama.“

Na našu mejl-adresu javio se spomenuti Darko Tolić ožalošćen „što smo ga predstavili u prilično lošem svjetlu“, s molbom da mu damo priliku da sam sebe predstavi u boljem svjetlu, kroz intervju koji je dao za portal bobosca.com iz Gruda. Evo teksta koji nam je poslao i koji lijepo demonstrira njegova politička i ljudska uvjerenja, a vi prosudite sami jesmo li ga u našem tekstu predstavili ispravno ili ne.

1. Zbog čega ste protiv ulaska migranata i izbjeglica u Njemačku?

Godinama sam politički aktivan. Posebnu pažnju sam posvetio afričkim i azijskim kolonizatorima u Europi. Svatko tko se tom tematikom ozbiljnije bavi, doći će do zaključka da su oni razlog velikih problema u Europi. Odrastao sam među njima. Prijeziru Europu i Europljane, masovno siluju europske žene koje smatraju kurvama i nadproporcionalno su kriminalni. U nekim dijelovima Europe s velikim brojem afričkih i azijskih kolonizatora, državne vlasti su izgubile kontrolu. U Njemačkoj naprimjer arapski mafijaški klanovi slobodno djeluju bez da ih država može zaustaviti. Dokazano je da Arapi i Turci Njemačku koštaju mnogo više nego što unose. Zatvori u zapadnoj Europi su prepuni Afrikanaca i Azijata. Do godine 2050 će zapadne države Europe imati većinsku afričko-azijsku populaciju. Vizionar EU-a, mason Nikolaus Coudenhove-Kalergi, je u svojoj knjizi "Praktischer Idealimsus" 1924. godine tvrdio da će buduće stanovništvo Europe sačinjavati izmješana euroazijsko-negroidna rasa koja će se moći lakše kontrolirati. To je stvarni razlog zašto se uvoze Afrikanci i Azijati u Europu iako je to na štetu europskih naroda. Sve više nastaju uvjeti za građanske ratove - koji odgovaraju međunarodnim profiterima. Ne zaboravimo da su okupatori iz Azije i Afrike stoljećima pokušavali oružjem osvojiti Europu, a danas je okupiraju nenaouružano.

2. Kako gledate na činjenicu da vas Nijemci zovu 'Hrvatski križar'?

Ponosan sam što me nazivaju Hrvatski križar. Današnji Europljani su velikim brojem dekadentni i razmaženi. Nisu spremni boriti se za viši ideal. Bitan im je samo visok materijalni životni standard i tjelesni užici. Zato ih afrički i azijski kolonizatori prijeziru. Stoga mi je drago da me povezuje s plemenitim križarskim vitezovima koji spadaju među najbolje i najidealističnije ratnike u povijesti. Naravno ne mislim na križare koji su išli u rat iz materijalističkih motiva.

3. Može li se usporediti vaš odlazak iz BiH s odlascima Sirijaca iz svoje zemlje?

Sirijci imaju mogućnost otići u susjedne zemlje, među kojima neke važe kao najbogatije svijeta. Mogli bi ići u države gdje živi stanovništvo istog roda, istog mentaliteta i iste vjeroispovijesti. Umjesto toga oni ilegalno provaljuju u Europi i nanose europskim narodima velike muke. Uz to su mnogi od njih vojni dezerteri u najboljim životnim godinama. Moj otac je branio naše selo. Pošto su nam kuću srušili, nismo se mogli vratiti. Slučajno smo završili u Njemačkoj gdje smo se dobro uklopili. Svakako mi je želja vratiti se u rodni kraj. Smatram se samo gostom u Njemačkoj dok afrički i azijski kolonizatori kane ostati trajno.

4. Koji su vam europski vladari uzori i koga posebno cijenite u ovom vremenu izbjegličke krize?

Najdraži političar u Europi mi je trenutno njemački rodoljub Udo Voigt koji je od 2014. godine član Europksog parlamenta. On se zalaže za Europu suverenih nacija i postepeni povratak neeuropskih stranaca u svoje matične zemlje. Političari poput njega su danas nažalost manjina. Većina su izdajnici koji pridonose razaranju svojih nacija. Glavni politički uzor mi je pokojni rumunjski rodoljub Corneliu Zelea Codreanu koji je važio kao veliki Idealist i radikalni neprijatelj masona.

5. Što mislite o Angeli Merkel?

Njemačka je od 1945. okupirana zemlja. Od tada do danas ona nije bila ni u jednom trenutku potpuno suverena. Do današnjeg dana je američka vojska stacionirana u Njemačkoj. Većina njemačkog državnog zlata nalazi se u New Yorku. Svatki njemački kancelar mora prije početka svoga rada potpisati u SAD-u dokument s kojim se obvezuje biti lojalan SAD-u. Mason i nekadašnji američki predsjednički savjetnik Zbigniew Brzezinski je u svojoj knjizi "The Grand Chessboard: American Primacy and Its Geostrategic Imperatives" pisao da je Njemačka protektorat i vazal SAD-a. Angela Merkel je kroz pomoć masonskih Bilderbergovaca došla na vlast u Njemačkoj. Ona je samo pijun svjetskih moćnika koji djeluju iz pozadine i koji grade svjetsku državu.

.