Djeca Balkana u potrazi za novim ratovima

U nedostatku (predahu od?) ratnih aktivnosti na zapadnom Balkanu, ovdašnji se psi rata, nostalgični za dobrim starim 90-ima, otiskuju u bijeli svijet, tražeći strana ratišta na kojima će se ponovno osjetiti živim, skupiti dragocjene uspomene, a usput i malo zaraditi.

Partijsko sveučilište dr. Dragan Čović u Mostaru

Početkom rujna predsjednik HDZ BiH Dragan Čović, u daljem tekstu Veliki Manipulator, praćen kamerama HDZTV, posjetio je Sveučilište u Mostaru, i tom prilikom se sastao s rektoricom Ljerkom Ostojić.

Kad se objavi crna kronika …

Kolika je čovjekova sklonost za lošim vijestima najbolje znaju urednici medija koji u svom sastavu imaju rubriku 'crna kronika'. Ono što je u tome najproblematičnije jest neskrivena želja tih urednika za što crnjom kronikom

Volej u mozak | 3

Predstavljamo vam isječke iz nekih nedavnih tekstotvorina„eminentnih“bosanskohercegovačkih tekstotvoraca, koji bi se bez imalo sumnje mogli smjestiti u folder „Insane“, te kao takvi predati na posebna psihijatrijska vještačenja.

Mozgocid | "Pokrštavanje bosanskog jezika"

Autor ovoga teksta je Sead Zubanović. Objavljen je u sve popularnijem glasilu bh. vehabija SAFF, a prethodno na portalu Bosnjaci.net. Tekst koji će svakoga iole normalnoga čovjeka šokirati. Čitate ga na svoju odgovornost.

HRsmijeh

Prenosimo nekoliko, na momente skandaloznih, ali zbog njihove nesuvislosti ipak humorističnih citata (u skladu sa starom narodnom: nije njima zamjerit') iz novije produkcije portala HRsvijet, specijaliziranog za „unutarnje“ i „vanjske“ zamišljene neprijatelje hrvatskog naroda - među kojima prednjače masoni, graditelji novog svjetskog poretka, socijaldemokrati, prosrbi, bosanski franjevci, vrane, šišmiši i Stjepan Mesić.

Nastavak mozgocida nad narodima BiH

Imajući na umu jednu ovjerovljenu i više nego potvrđenu činjenicu da je glupost neuništiva i da ne postoji način kojim bi se ona mogla odstraniti, te također i da se glupost širi poput zaraze i uzrokuje najgore bolesti pojedinca i društva, ostaje nam prihvatiti humor kao posljednji zid obrane i jedini način da se u tako bolesnom okruženju ostane zdrav.
Učitavam...