Kako se boriti za građansku državu: vodič od 7 tačaka

Ovim vodičem čitaocima nudimo paletu stavova koja će im omogućiti da lakše shvate šta je to građanska država, da sami postanu glasni zagovornici građanske države i počnu aplicirati naučeno u svakodnevnoj komunikaciji sa porodicom, prijateljima, kolegicama i kolegama sa posla

Djeca Balkana u potrazi za novim ratovima

U nedostatku (predahu od?) ratnih aktivnosti na zapadnom Balkanu, ovdašnji se psi rata, nostalgični za dobrim starim 90-ima, otiskuju u bijeli svijet, tražeći strana ratišta na kojima će se ponovno osjetiti živim, skupiti dragocjene uspomene, a usput i malo zaraditi.

Partijsko sveučilište dr. Dragan Čović u Mostaru

Početkom rujna predsjednik HDZ BiH Dragan Čović, u daljem tekstu Veliki Manipulator, praćen kamerama HDZTV, posjetio je Sveučilište u Mostaru, i tom prilikom se sastao s rektoricom Ljerkom Ostojić.

Kad se objavi crna kronika …

Kolika je čovjekova sklonost za lošim vijestima najbolje znaju urednici medija koji u svom sastavu imaju rubriku 'crna kronika'. Ono što je u tome najproblematičnije jest neskrivena želja tih urednika za što crnjom kronikom

Volej u mozak | 3

Predstavljamo vam isječke iz nekih nedavnih tekstotvorina„eminentnih“bosanskohercegovačkih tekstotvoraca, koji bi se bez imalo sumnje mogli smjestiti u folder „Insane“, te kao takvi predati na posebna psihijatrijska vještačenja.

Mozgocid | "Pokrštavanje bosanskog jezika"

Autor ovoga teksta je Sead Zubanović. Objavljen je u sve popularnijem glasilu bh. vehabija SAFF, a prethodno na portalu Bosnjaci.net. Tekst koji će svakoga iole normalnoga čovjeka šokirati. Čitate ga na svoju odgovornost.

HRsmijeh

Prenosimo nekoliko, na momente skandaloznih, ali zbog njihove nesuvislosti ipak humorističnih citata (u skladu sa starom narodnom: nije njima zamjerit') iz novije produkcije portala HRsvijet, specijaliziranog za „unutarnje“ i „vanjske“ zamišljene neprijatelje hrvatskog naroda - među kojima prednjače masoni, graditelji novog svjetskog poretka, socijaldemokrati, prosrbi, bosanski franjevci, vrane, šišmiši i Stjepan Mesić.
Učitavam...