Velika Gospa – Dan borbe protiv komunizma

Komunizam je najživlji u njihovom svijetu fantoma, paranoje ili pak svjesnog i proračunatog sluđivanja naroda zarad interesa političke stranke i kaste koju se podržava i kojoj se služi kao duhovni oslonac

Kako i zašto naši studenti prepisuju?

Osvrt na publikaciju 'Nelegalni oblici stjecanja znanja na visokoškolskim institucijama u Bosni i Hercegovini: studija socijalne deformacije u akademskoj kulturi', autorâ Nerzuka Ćurka, Harisa Cerića i Seada Turčala

Filozofija kamenjara

Taj način razmišljanja ne opterećuje se nijansama, detaljima i argumentima. Za šta će mu oni, kad se situacije mogu efikasnije rješavati kamenom

Bh. patrioti u Srbiji!?

​Pozivajući se na jedan sportski portal, Dnevni avaz prenio je na svojim internetskim stranicama vijest o mogućnosti da se u Novome Pazaru, u Srbiji, odigra prijateljska utakmica između nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine i Fudbalskog kluba Novi Pazar.

Izokrenuta priča

Ne stradava u ovome društvu onaj tko čini nepravdu i druge loše stvari, nego onaj tko ukazuje na njih.

Nečastivi u 'Svjetlu riječi'

Doista, od Svjetla riječi ostalo je samo ime. Iz njega je izvađena utroba i u njemu je sad slama koja služi intelektualnim nedonoščadima za potpaljivanje ega i političkih ambicija.

Neprekidna napast nedužnosti

Kako globalna događanja utječu na prosječnog Bosanca i Hercegovca, ionako mentalno devastiranog unutrašnjim enigmama i specifičnim mitološkim naracijama. O izraelsko-palestinskom pitanju iz ugla jednoga od rijetkih nestručnjaka za bliskoistočno pitanje.

Hrvatski imaginarni problemi

Promatrajući odavde, iz susjedstva, šta su glavne teme u državi čiji sam također državljanin, ironično bih mogao zaključiti da je Hrvatska zemlja blagostanja u kojoj je ostalo samo još da se riješe neki problemi takoreći estetske naravi.

Nino Raspudić – manipulator i klevetnik

Gostujući na Radio postaji Mir Međugorje, Nino Raspudić je izrekao niz teških optužbi na račun bosanskih franjevaca, proglasivši ih kvislinzima i izdajicama svoga naroda.

O pismu ugroženog Hrvata Sarajlije i navodnom skrnavljenju katedrale

Nakon pobjede nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine nad Grčkom prošloga petka i slavlja navijača u Sarajevu, mnoštvo portala prenijelo je navodno pismo navodnog Sarajlije koje svjedoči o navodno neprimjerenom navijanju bh. navijača, nacionalističkim skandiranjima pred katedralom i uriniranju po istoj.
Učitavam...