Za početak, ponovimo gradivo. Koronavirus ne postoji. Zapravo postoji, ali uopće nije tako opasan kako maliciozno tvrde. Najobičnija gripa kakvu ste sigurno već prebolovali u životu, bezazlena muha od koje se napravilo nimalo bezazlenog slona. Stvoren je, znate već, uz pomoć 5G tehnologije, kako bi vas prisililo na cijepljenje. Ali to nije sve.

Putem cjepiva ugradit će vam zloglasne mikročipove. Tako će sotonist Bill i sotonistička mu odabranica Melinda moći da vam rovare po mislima i korteksu, da vam čačkaju po neuronima i sinapsama, da vršljaju po bespućima vaših britkih i slobodarskih umova. Ali to nije sve.

Nakon ugradnje čipova i čeprkanja po vašim britkim umovima i slobodarskim korteksima, slijedi kontrola. I to ne bilo kakva kontrola. Oni će upravljati vama, vašim ponašanjem, cijelom populacijom. Mračne globalne elite konačno će skrojiti svijet po svojoj mjeri, a vi ćete postati njihovi robovi. Ali ni to nije sve.

Kontrola ljudi uključuje i kontroliranu depopulaciju. Ako im ne budete korisni, jednostavno će vas eliminirati. Nisu vas uspjeli zaprašiti chemtrailsima, pa sad hoće da vam spraše s vakcinama. Koriste sva moguća i nemoguća sredstva kako bi vam ubrizgali sotonističku tvar direktno u krvotok. Ali ni to nije sve.

Kad vodite ljubav sa ženom, to više niste vi, to je Bill. Tako je to kada vam putem vakcine uvale mikročipove, pa vas Bill zamijeni baš tamo gdje ste naivno mislili da ste nezamjenjivi. Ništa više nije isto, pa tako ni bračna postelja. Drugim riječima, ne jebe lijep ili oženjen, nego onaj ko uvaljuje čipove.

Mada nije isključeno ni da Melinda prevari Billa s vama. Ali, skinite taj šeretski osmijeh s lica, jer to opet niste vi, to se Melinda naslađuje vašim avatarom. Ili se prosto sveti Billu što ju je ranije prevario sa vašom boljom polovicom. Vi ste, glavom i mikročipom, tek pijun u njihovoj masonskoj partiji šaha.

Sad kada smo napravili kratki presjek sotonističke agende, posvetimo se borbi i strategiji. Naćulimo čula, upregnimo rukave, zasučimo mozak. Pardon, zasučite rukave. Upregnut ćete mozak, iako će vam neki zlonamjernici maliciozno šuknuti da vam za ovu rabotu on nije potreban.

Elem, uvjeravat će vas da je masovno cijepljenje jedini način da se obuzda koronavirus, za koji smo već utvrdili da je bezazlena gripica. Podmetat će vam da je vakcina najbolja šansa za povratak normalnom životu, za spašavanje osoba navodno životno ugroženih tom istom bezopasnom nazovi gripom. Ne dajte da vaš britki um podlegne tim tričarijama.

Ne nasjedajte na perfidnu propagandu i plaćeničko blebetanje kvazistručnjaka po mejnstrim medijima čija imena neosnovano krase titule epidemiologa, virologa, infektologa, molekularnih biologa. Svi su oni na platnom spisku bjelosvjetske farmakomafije, odnosno masonsko-iluminatske hobotnice.

Zavaravat će vas sugestivnim slikama navodno prepunih bolnica s navodnim medicinskim osobljem koje je još navodnije na rubu iznemoglosti. Vidite koliko daleko idu sa svojom prljavom propagandom. Neprijatelj nikad ne spava, imajte to naumu.

Uvijek dajte prednost facebook statusu vašeg antivax prosvjetitelja u odnosu na hrpu glupavih tvrdnji likova s mejnstrim medija koji se neosnovano kite titulama epidemiologa, virologa, infektologa, molekularnih biologa. Već smo utvrdili, ali treba uvijek ponoviti, da su to plaćenici u službi bjelosvjetske sotonističke hobotnice.

Sve češće tvrdnje o vašem toksičnom idiotizmu i nisu posve bez podloge, pomislit ćete u jednom trenutku. Nemojte da vas to pokoleba. To su samo iznimno rijetki proplamsaji vaše razboritosti. Neka vam ne remeti slobodarsku koncentraciju ono što bjelosvjetski hohštapleraj zove glasom zdravog razuma. Ne nasjedajte na ta zdravorazumska sotonistička šaputanja i masonske podvale. Govorit će vam da ste medijski nespismeni, da ste toksični idioti koji ugrožavaju javno zdravlje, da upijate sadržaje za koje i prosječan pijani đilkoš u ofucanoj birtiji na periferiji razumije da su manipulativni fejk. Ne dajte se smesti, čak i ako neki zalutali zdravorazumski impuls dopre do vaše sive mase.

Ako ste u nedoumici ili se nedobog odlučite cijepiti, uvijek su tu dokazana imena domaće misaonosti i stručnosti da vas odvrate od vražjeg posla i otvore vam oči. Nemala je sreća što nad vašim fizičkim i mentalnim zdravljem bdiju takvi autoriteti i svjetske marke (svjecko a naše) kao što su Srećko Sladoljev, Novica Ćeranić, Jovana Stojković, Lidija Gajski, Krešimir Mišak, Ivan Pernar, Branimir Bunjac, Branimir Nestorović, Toni Cetinski, Jelena Karleuša i bezbroj drugih istinoljubaca i slobodara sa Faceboook frontova i Youtube bojišnica.

Nemala je privilegija što vas rečeni, i mnogobrojni nerečeni, nesebično opslužuju informacijama koje razotkrivaju bjelosvjetske spletkaroše i domaće im uslužnike. A tu su još i Andrew Wakefield, David Icke, Joseph Mercola i mnogi drugi, kao vanjsko pojačanje i kao dokaz da se u tom zabludjelom bijelom svijetu nađe pokoji lucidan znalac i savjestan pojedinac. To su pravi eksperti, a ne ove prodane duše s mejnstrim medija što upravo podnose izvještaj svojim masonskim poglavicama.

Ne nasjedajte na još jednu perfidnu dezinformaciju, onu da maske štite od virusa. Uvjeravat će vas u navodna laboratorijska istraživanja koja još navodnije kazuju da se kod izgovaranja samo jedne rečenice izbacuje stotine mikrokapljica sline koje maska gotovo u potpunosti zaustavlja. Kakva slinava pseudoznanstvena & kvazinaučna objašnjenja Soroševih i inih plaćenika.

Ponavljat će vam kao mantru tu bezočnu laž da nošenje maski usporava rast broja zaraženih. A znate već da više puta ponovljena laž postaje istina. Vi im zato istresite pravu istinu u lice: da maske dokazano ne štite od bilo kakvog virusa, da je njihovo nošenje štetno i da su vaši antivax prosvjetitelji i Karolina Vidović-Krišto u pravu. Širite istinu o vakcinama i maskama, jer maske su konačno pale.

I tako, Bill pritisne dugme na daljinskom, a neki nesretni cijepljenik, glavom i mikročipom, mora zaplesati na njegove masonske ritmove i sotonističke tonove. Potom, zajedno s Melindom, razdragano pjevuši poznati hit Lepe Brene: Čip, čip, čip pogodi, što mi treba, što mi godi, dok ih Soroš i Rothschild prate na udaraljkama. Eto vidite da i u mračnim masonskim ložama zna bit veselo.

I na kraju, ako ste kojim slučajem antivakserski moron koji ne razumije ironiju, ovo je bezazleni satirički tekst koji ismijava vašu nimalo bezazlenu glupost.


Neven Šimić, Prometej.ba & Digitalna demokracija