Efikasan je u borbi protiv mraka, praznovjerja i straha. Minimalna preporučena dnevna doza korištenja zavisi od osobe do osobe, pošto je moć dejstvovanja zavisna od onoga na koga se dejstvuje, ali ne postoji maksimalna doza, dakle može se koristiti u neograničenim količinama bez opasnosti od neželjenih dejstava.

 

Dakle, ukoliko osjećate da ste u krizi, da ste zapali u ponor praznovjerja pa vas tamna strana vjere vuče sebi, ili se bojite naučnih ili filozofskih istina obzirom da nisu u skladu s vašim ubjeđenjem - otrčite brzo do najbliže knjižare i nabavite sebi novi bukvar. Preporučujemo one na srpskom jeziku zbog pristupačnih cijena, dok one na hrvatskom jeziku treba izbjegavati pod svaku cijenu, osim ukoliko niste u rodu s nekim ko je ministar u nekom od bh. nivoa vlasti.

 

Nadamo se da će se i država i drugi nivoi vlasti angažovati oko toga da se besplatno dijele bukvari ili pak da se organizuju posebni koncentracioni zatvori u našim hotelima, s najboljom ponudom i uslugom, u sklopu kojih će se građani i seljaci, a malograđani posebno, koncentrisati jedino na učenje i tako izbijati strah, predrasude i praznovjerja iz svoje glave. Nauka oslobađa.

 

Prometej/23.04.2012.