Mržnja prema Jevrejima stara je koliko i „svijet“, a zašto je tome tako, doista je teško reći. Možda se tu radi i o nekom kompleksu manje vrijednosti. Svima je znano što su sve milijuni ljudi propatili kroz duga stoljeća samo zbog svoje pripadnosti. Ta mržnja danas u ovim već odavno oboljelim ambijentima Bosne i Balkana nije ništa manja nego onda kad su sarajevski Židovi odvoženi prema logorima, samo što su se prilike u međuvremenu promijenile: u Bosni više nema Židova (ovih 700 je dovoljno dobro „sakriveno“), a oni koji su na globalnom nivou preživjeli sva zatiranja, kulminirajuća holokaustom, ne daju se više odvoziti u logore.

Predstavljamo vam kratki, nasumično pokupljeni, izbor iz svega onoga što se ovih dana (i godina prije) moglo čuti i vidjeti od stanovnika ove nesretne zemlje koja je – ne bez razloga – na dnu Evrope.

Adolf Hitler: "Ubio bih i mogao sam da ubijem sav jevrejski narod! Ali sam ostavio broj da bi svet video zašto sam ih ubijao" (Facebook stranica Islamske omladine Cazina. Primijetite kako pri antijevrejskom opsjednuću ni ekavica nije problem.)

Židova je svega 20-tak milijuna u svijetu, međutim oni vladaju svijetom. (…) Najmalobrojnija su religija na svijetu, a željeli bi vladati svijetom. (…) Iznimno su moćni, jaki, međutim može ih se zaustaviti, a može ukoliko se ujedine kršćani i muslimani u ratu kontra njih. (…) Ukoliko se na kontra strani nađu Vatikan i Turska (oni već zajednički djeluju po tom pitanju na mnogim poljima), a ako tu još budu i Saudijska Arabija i Europska Unija na čelu s Njemačkom Židovi se nemaju čemu nadati. (Danijel Ivanković, kolumnist portala Dnevno.ba)

Svi su Židovi svi ista govna, prljava rasa, Hitler je sarađivao sa muslimanima, i ako treba i poginut samo da se istrijebe govna čifutska! (Amil Bosankić, čitatelj portala Klix.ba)

Izrael će trajati do 2022. od kada će biti zbrisan sa planete zemlje. Ni kamen na kamenu vam neće ostati. Mi smo Allahova vojska a onaj ko se bori u ime Allaha nema straha ni od čega. Da se svi popišamo na Izrael, potopili bi vas i ugušili u urinu. (Miralem Dević, čitatelj portala Klix.ba)

Treba im Hitlera dovesti da ih tamani! (Ćamil Karić, čitatelj portala Akos.ba)

TAJNI PLAN ‘ŽIDOVA’ KOJI VLADAJU SVIJETOM: Rat u Ukrajini izaziva ‘đavolje pleme’ s ciljem uzdizanja druge židovske države?! (Naslov na portalu Dnevno.hr) U istome tekstu, autorice Nine Radić, stoji: Židovi su preuzeli vlast i financije cijelog svijeta s ciljem opustošenja zemlje Ukrajine kako bi tamo stvorili drugu domovinu za Židove, baš kao što su ti isti Židovi Hazari financirali 2. svjetski rat kako bi stvorili Izrael.

Sa istoga portala, od autorice koja se potpisuje kao Zrinka K., vrijedi prenijeti „zapažanje“: Zašto su Židovi zaštićena nacija u vrlom i slobodnom Charlie Hebdou postaje i više nego jasno u trenutku kada shvatimo da svijetom, pa tako i Charlie Hebdoom danas vladaju cionisti, masonski i anti-kršćanski pojedinci koji su prihvatili židovsku vjeru.

Ništa čudno, na istome portalu smo još davno bili obavješteni kako "Postoje zapisi koji govore kako su u Hitlerovoj sjeni stajali upravo Židovi, postoje i tvrdnje kako su oni osmislili komunizam te da su iza svakog totalitarnog sustava u svijetu bili oni. Oni na ovoj planeti uživaju bogatstvo, moć i kontrolu. Nama kršćanima to treba biti jasno jer smo mi itekako svjesni tko je knez ovoga svijeta te kome Židovi služe".

Židovi su prokleti od dragog Allaha i to im je dovoljno, nemojte se sekirati. (Halil Dizdarević, čitatelj portala Sandžak Online)