"Duh znatiželje nas udaljuje od Duha mudrosti, jer nas zanimaju samo pojedinosti, novosti, svakodnevne nevažne priče. Ili kako nešto učiniti? To je radoznalost, duh znatiželje. Duh znatiželje nije dobar, jer je duh rastresenosti, udaljavanja od Boga - komentirao je Papa prvo čitanje Knjige mudrosti, javlja Večernji list, a mi prenosimo s portala Slobodne Bosne.

Papa je istaknuo kako je "Gospa Majka koja nas voli sve", ali nije šefica poštanskog ureda. Naglasio je kako takve priče udaljuju od Evanđelja, od Duha Svetoga te od mira i mudrosti.

 

25th-anniversary-our-lady-apparitions

Odbrojava li Međugorje svoje posljednje dane? 


"Isus je rekao kako Kraljevstvo božje ne dolazi u oblicima koje privlači pažnju, već dolazi s mudrošću. Kraljevstvo nebesko je među vama, rekao je Isus. Također, rekao je kako nam to daje mudrost i mir", naglasio je Papa Franjo, prenosi Romereports.

Nakon ovih riječi, neki smatraju da bi se to sve moglo odraziti na vjerovanje o Međugorju, gdje vidjelice tvrde kako od 1. marta 1984. godine redovno komuniciraju s Gospom. Ona je, navodno, do 1987. godine poruke slala u nepravilnim razmacima, a od 1987. se obraća porukama svakog 25. u mjesecu.

Na stranici medjugorje.hr (pazite: ".hr") ima poseban dio gdje se redovno objavljuju gospine poruke.