Dakle, ako takve partije osvoje vlast, onda će morati ozakoniti svoje programe i morati će osloboditi Hrvate i Hrvatice od svih lopova, lihvara iz redova hrvatskog naroda i ostalih manjina. Za tu etapu će trebati jaki zatvorski i policijski aparat kojeg već imamo ali će morati profunkcionirati. Da bi Hrvati i Hrvatice bili svoji na svome morati će se humano iseliti svi oni koji nisu čistokrvni Hrvati i Hrvatice jer su takvi zauzeli životni prostor Hrvata i Hrvatica. Da bi izbjegli velike novčane naknade pred međunarodnim sudovima zbog ozakonjenog iseljavanja djela državljana Hrvatske morati će postojati neka tajna služba probranih, u duševno-tjelesnom smislu sposobnih, pravoćudnih i hrabrih Hrvata koja će sustavno zaplašiti buduće iseljenike pomoću malo terora pa će se na taj način oni sami iseliti sa prostora Hrvatske.


Jedini poželjni državljani i građani stranog porijekla će biti oni koji su danas germanskog porijekla jer smo sa njima duboko vezani prijateljskom prošlošću, ali i oni će također morati dokazati svoju germansku genetiku ako žele nastaviti suživjeti na životnom prostoru Hrvata i Hrvatica. Da bi to sve oko humanog preseljenja ostalo donekle u tajnosti jer se te radnje ne smiju vezati uz političko vodstvo zbog, recimo, turizma i općenito zbog međunarodne trgovine, ta novohrvatska vojnoredarstvena služba će morati dobiti malo više tajnih privilegija jer se izlažu, prvo , pogibelji u tom poslu, drugo, jer ne smiju priznati i odati tajnu državnu politiku i strategiju i tko im je nadređen ako budu kojim slučajem razotkriveni tokom svojih akcija. Hrvati i Hrvatice moraju biti svijesni da i drugi imaju svoje obavještajne službe i uhode i da moraju shvatiti da je UNS neophodna institucija. Takve specijalne vojno-redarstvenike je najbolje nakon obavljenog posla umiroviti da se ne bi oteli kontroli ako ih se samo pošalje na zavod za nezaposlene ili ih zaposliti na malo važnijim funkcijama u novonastalim institucijama ako se pokaže da ne žele ranije umirovljenje.


Nadalje, da bi svi ti tisućljetni snovi Hrvata i Hrvatica o čistom etničkom životnom prostoru realizirali morati će postojati političko vodstvo i administrativni aparat koji će se baviti dokazima o etničkom porijeklu građana jer će biti mnogo Srba, Židova, Cigana, komunista, mješanaca koji će tvrditi da su hrvatskiji od najvećeg povijesnog Hrvata Ante Pavelića. Morati će se obrazovati dodatna pravosudna tijela koja će provjeravati i izdavati takve potvrde svim građanima Hrvatske. Morati će postojati i još jedna dodatna izvršna vlast koja će provoditi odluke suda tih tijela ..Npr. ukoliko se utvrdi da dotični ima posao, a da nije dokazani Hrvat trebati će ga otpustiti i zaposliti nezaposlenog dokazanog Hrvata.


Dakle, jedan dio Hrvata i Hrvatica će morati raditi u takvim institucijama da bi se ostvarila programska načela hrvatskog nacionalsocijalizma. Ali na žalost, te institucije se održavaju pomoću ubiranja poreza i tu počinje problem hrvatske sloge i ljubavi. Dakle, jedni će biti institucionalni radnici, a drugi će morati raditi konkretne poslove da bi održali na životu institucije koje će se baviti opstankom i spašavanjem hrvatskog naroda od propasti.


Ovi drugi će zavidjeti prvima, neki sa razlogom, a neki bez razloga. Mnogi Hrvati i Hrvatice će željeti raditi u tim institucijama jer su prirodno inteligentniji i u sadašnjim institucijama koje će biti očišćene od svih komunista, Srba, Židova,Cigana i svakakvih mješanaca i u budućim, novoobrazovanim institucijama, pa će nastati prava inflacija natječajnog kadra. I upravo zbog toga razloga će se morati dokazivati porijeklo Hrvata i Hrvatica pa će postojati u svakoj općini ured koji će izdavati dokumente o obiteljskom stablu u kojem će biti navedeno sve čisto i nečisto i ako se otkrije da vam je prastric bio član SKJ nećete moći dobiti posao u tim uvaženim hrvatskim institucijama.


news-2013-Juni-DSCN3783 _1__179597730


Pošto su ljudi slabi na te vrlo intelektualne poslove po uredima jer je obično popularnije držati pinkalu umjesto lopate ili metle gledati će se i na idejnopolitičku podobnost i kod onih kod kojih sve štima u obiteljskom stablu. Gledati će se da li je pravi katolik pa će se zvati svećenstvo na informativni razgovor. Dakle, tražiti će se i nekakva preporuka župnika pa će mnogi to pokušati podmazati pomoću podmićivanja župnika, pa će trebati i posebni nadzor nad župnicima. Da bi se takve koruptivne stvari eliminirale unaprijed, onda će putem medija morati djelovati stožer za očuvanje pravih domoljubnih osjećaja. U tom stožeru će biti zaposleni dosadašnji književnici, novinari, kulturni i umjetnički radnici, naravno, i novi dokazanog hrvatskog porijekla.


I oni će morati biti financirani iz državnog budžeta.


Da bi jedni radili te umne i zaštitarske poslove, drugi moraju proizvoditi i dijeliti svoj višak sa tim stožeima i institucijama koje se bave nacionalnim pitanjem Hrvatstva jer se jedino može ZAJEDNO.


Dakle, morate se pomiriti, jedni će postati potplaćeniji, a drugi će živjeti od nekonkretnog rada filozofirajući o povijesti Hrvatske i što je to domoljublje i što je to ljubav prema hrvatskoj državi i njenom narodu. Ali mnogi koji neće imati problema sa tim svim stvarima oko porijekla, će na kraju postati nepoćudni jer znam ja naš mentalitet. Mnogima će dopizditi takve teme ili će gasiti televizor ili radio kada čuju prvi takt Thompsonovih pjesama, a zastavu i grb neće moći više očima ni pogledati.