U subotu 8.12. razgovaramo i družimo se u Banjaluci. Ukoliko želite upoznati Prometej, razgovarati o tome gdje i kako mladi dolaze do svog prostora (fizičkog, medijskog, kako dolaze do posla ili ne dolaze pa odlaze), koliko ima sluha vlasti i okoline za stvari koje ih zanimaju, šta im nedostaje u Banjaluci, BiH i općenito, ili jednostavno – da se povežemo i damo jedni drugima prijedloge za suradnju, dođite u 13 sati u Cafe YOKO, na adresi Ive Andrića 3.

Formalni dio susreta s temom Mladi i javni prostor otvorit će naši domaćini: Vladana Perlić, apsolventica na Odsjeku za francuski jezik i književnost, prevoditeljica; Mihaela Šumić, mlada aktivistica i prevoditeljica; Ljupko Mišeljić, slobodni novinar i radijski reporter.

Velika nam je čast da budemo gosti u Banjaluci. Bilo bi nam stoga veliko zadovoljstvo da dođete na druženje i da podijelite svoja mišljenja i iskustva sa nama kako bismo prepoznali kvalitete jedni drugih, zainteresirali druge za svoj rad te započeti suradnje i prijateljstva.

SUBOTA. 8.12.2018. 13:00 sati. Cafe YOKO, Ive Andrića 3. Banjaluka