U subotu 24. novembra, Prometej organizuje 5. po redu javnu tribinu sa kojima dolazimo u vaš grad i razgovaramo o različitim temama vezanim za društvo, medijski prostor i medije. U Zenici će razgovore sa vama voditi Saša Peševski, redatelj iz Sarajeva, Edin Bajramović, mladi pisac iz Zenice i Franjo Šarčević, urednik portala Prometej.ba.

U toplom ambijentu kafića Bonaparte koji se nalazi u ulici Stara čaršija 19, razgovarat ćemo o umjetnosti i mladim umjetnicima u medijskom prostoru i u medijima općenito. Razmijenit ćemo mišljenja, iskustva i ideje o tome koliko i kako mladi umjetnici žele i mogu pronaći medijski prostor za sebe i svoj rad, koji su medijski kanali na raspolaganju mladim umjetnicima da sebe i svoj rad predstave javnosti...

Bilo bi nam veliko zadovoljstvo i čast da se odazovete našem pozivu na razgovor i da podijelite svoja mišljenja i iskustva sa nama.

Pozovite prijatelje, poznanike i komšije na kafu u Bonaparte i jednoiposatni razgovor u kojem možemo prepoznati kvalitete jedni drugih, zainteresovati druge za svoj rad, započeti suradnje i prijateljstva.

Zenica i Sarajevo za umjetnost!

SUBOTA. 24.11.2018. 14:00 sati. CAFE BAR BONAPARTE