Veoma si loša osoba, mrziš svoje susjede i daleke rođake samo zato što su druge nacionalnosti/vjeroispovijesti, stalo ti je da ih i drugi mrze? Ako imaš sprej, ovo je pravo vrijeme za tebe. Ne brini ako si usamljen, jedan „pravi“ čovjek na pravom mjestu može uraditi mnogo.

Ako si Bošnjak i mrziš na primjer Hrvate, uzmi sprej, iziđi ispred svoje kuće ili kuće svog komšije i piši pogrdne riječi protiv Bošnjaka i muslimana. Prijeti Bošnjacima genocidom, a svakako ne zaboravi da ostaviš ustaško slovo, katolički križ i nacistički križ.

Učinak će biti ogroman: O Hrvatima, njihovoj genocidnosti i njihovoj mržnji prema Bosni i Bošnjacima pisat će se saopćenja i analize, bošnjačke stranke oglašavat će se dramatičnim upozorenjima u kojima će se brojati i hrvatske zastave po privatnim kućama, mediji će graktati o strašnom oblaku hrvatskog nacizma koji se nadvio nad bespomoćnim Bošnjacima, a ni zabrinute reakcije mnogih udruga neće izostati. Istaknut će se u tome na poseban način stranka trenutnog člana Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda, jednog od 6 Hrvata na svijetu koji valjaju i koji su dobri. Ispod toga, na društvenim mrežama će se statusovati, tvitati i komentirati, a rijetko će se reagirati na pozive za čišćenje Bosne od hrvatskog tj. ustaškog smrada, s kojim očito nema suživota.

Ti ćeš to sve gledati i čitati kod kuće i zadovoljno trljati bradu. Uspio si. Osim ako te ne otkriju. Ali to je rizik koji se isplati preuzeti s obzirom na iznos uloženog i dobijenog.

Ako si Hrvat i mrziš na primjer ostatak svijeta, ajmo reći Srbe ili Bošnjake, nemoj uzeti sprej i crtati ušati peti samoglasnik po prometnim znakovima. To radiš ako mrziš Hrvate, bez obzira što neki, glupi i zatucani, misle da je to ljubav. Brisali smo često simbole njihove tuposti, ali je ipak lakše šarati nego krečiti.

Nego, uzmi sprej i postupi po uputi koju sam dao za tvog kolegu Bošnjaka. Ako hoćeš da učinak bude još veći, šarni nešto ružno, antikatoličko, po vanjskom zidu crkve. I povuci se na rezervni položaj u dnevnoj sobi, dok na internetu i televiziji gledaš plodove svog rada.

Ako si Srbin, to je skoro kao da si Hrvat ili Bošnjak, razlikujete se kao Chelsea, Arsenal i Tottenham za neupućene gledaoce. Imaš sprej? Imaš. Znaš masu antisrpskih pogrda i poziva na zločin? Znaš. Kreni u akciju.

Ako se razumiješ u trgovinu, možeš svoje usluge ponuditi nacionalnim strankama, one će ih znati platiti. Pogotovo u predizbornim kampanjama.

S obzirom da smo posuti benzinom, ne treba puno iskri da se užežemo. Mržnja je tu, samo se na tebe čeka. Nasamarit ćeš i one koji u kategoriju mrzitelja inače ne spadaju: čast izuzecima, dovoljno su naivni da ih ti, tako jadan i duhovno opustošen, vučeš za nos i gaziš kao plitak potok.

Prometej.ba/F.Š.