Židovsko maslo ISIL

Prosječni Bosanac i Hercegovac je vrhunski poznavatelj geopolitike, a ima i nos da namiriše najnovije židovske spletke. On, također, zna i što se sad priča u Bijeloj kući i Kremlju.

Zločini i ratovi imaju veze s religijom!

Nakon ubistva Tomislava Salopeka, kao i mnogo puta prije, od ubistva članova redakcije Charlie Hebdo​, masakra nad 142 kenijska studenta (kladim se da ste na njih već zaboravili, zar ne?) do brojnih drugih zločina koje je počinio ISIL ili neke druge islamističke skupine, često pročitam ili čujem od ljudi, najčešće onih koji se smatraju religioznim, kako ISIL, islamisti i njihovi zločini nemaju ništa s islamskom religijom.

Bosanski jezik (ne) postoji

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske i Saveza nezavisnih socijaldemokrata, ikona srpskog nacionalizma u BiH i majstor dizanja medijske prašine, zadnjih je tjedana opet digao sarajevsku čaršiju na noge. Ovog puta digla se strašna medijska buka oko njegove izjave o nepostojanju bosanskog jezika. Oglasio se tom prilikom sarajevski i Kurta i Murta, a navodno je 'pala' i tužba na Predsjednika RS-a zbog te izjave.

Hrvatski narodni sabor - Dvije stranke i jedna crkva pod istim krovom

Mjera uspjeha Hrvatskog navodnog sabora označavat će mjeru propasti hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, kao što je kroz sve ovo vrijeme od rata pa naovamo uspjeh HDZ-a označavao mjeru propasti Hrvata, i na demografskom i na kulturnom i na ekonomskom planu.
Učitavam...